A Zika és a Nagyhajmási Szövetkezet által életre hívott munkahelyteremtő és esélyt adó faluközösségi program
Nyúltenyésztés

HÍREK

A börzsönyieknél nem fogy a lelkesedés, teljesülnek a kitűzött célok

2012. április 26-án a Börzsöny Bele-Nyúl nevű nyúltenyésztő közösséghez is megérkeztek a Nyúl-unk a Munkáért program pályázatán elnyert 13 hetes nyulak.

Bővebben »


Az Agrár Iránytű beszámolója Makkoshotykáról

Bővebben »


Ilken már a nyúlszaporulat értékesítését tervezik

A Nyúl-unk a munkáért program a nyolcadik hónapjához érkezett Ilk településen. Az ősszel kapott tenyészállatokra, eszközökre és a takarmányra nagy odafigyeléssel vigyáztak a kiválasztott családok és az ifjú nyúltenyésztők.

Bővebben »HÍRARCHÍVUM »

ÚJ Hangya Integrációs SZövetkezet

Az Új Hangya Integrációs Szövetkezet (ÚHISZ) alapítói a több mint 100 éves nemzeti örökségünk által a gyökerekre építve, Almási Balogh Elemér HANGYA-alapító vezérigazgató nyomdokait követve a nemzet és a vidék fejlesztésének, támogatásának érdekében az eredeti HANGYA Szövetkezetek szellemiségét folytatva egy központi ÚJ HANGYA Integrációs Szövetkezetet hoztak létre.

A Szövetkezet a magyar mezőgazdaság megújulása érdekében a kis és középvállalkozók közreműködésével a nemzeti agrárium felemelkedését szolgálja és biztosítja. Ez a központi szövetkezet egységes képviseletet, marketinget, oktatást, gazdasági, jogi hátteret biztosít.

A Szövetkezet termelő- értékesítő és fogyasztási rendszer struktúrájára épül, egy olyan szövetkezeti rendszert, kereskedelmi hálózatot épít ki amely a termelők, gazdálkodók és vállalkozók védelmét szolgálja. Az ÚJ HANGYA név egy védjegyet, garanciát, bizalmat, erőt, azonos arculatot nyújt.

Honlap: www.ujhangya.hu

 

 

NYULÁSZKODJON!

 

Amit a nyúl-
tenyésztés
elkezdéséhez
tudni kell...

 

  

Hiszünk abban, hogy a jó példa ereje esélyt ad sokak felemelkedésére. info@nyulunkamunkaert.hu