A Zika és a Nagyhajmási Szövetkezet által életre hívott munkahelyteremtő és esélyt adó faluközösségi program
Nyúltenyésztés

HÍREK

A börzsönyieknél nem fogy a lelkesedés, teljesülnek a kitűzött célok

2012. április 26-án a Börzsöny Bele-Nyúl nevű nyúltenyésztő közösséghez is megérkeztek a Nyúl-unk a Munkáért program pályázatán elnyert 13 hetes nyulak.

Bővebben »


Az Agrár Iránytű beszámolója Makkoshotykáról

Bővebben »


Ilken már a nyúlszaporulat értékesítését tervezik

A Nyúl-unk a munkáért program a nyolcadik hónapjához érkezett Ilk településen. Az ősszel kapott tenyészállatokra, eszközökre és a takarmányra nagy odafigyeléssel vigyáztak a kiválasztott családok és az ifjú nyúltenyésztők.

Bővebben »HÍRARCHÍVUM »

Adatvédelmi közlemény

A www.nyulunkamunkaert.hu mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeli és tartja nyilván a személyes adatokat.


A felhasználók (látogatók) a www.nyulunkamunkaert.hu weboldalt térítésmentesen látogathatják.


A www.nyulunkamunkaert.hu oldalon keresztül beérkezett pályázati anyagokban található, a jelentkezési lapon kért személyes adatokat a www.nyulunkamunkaert.hu felhasználhatja a pályázat elbírálásához, az elbírálást követően, a pályázat eredményének kiértesítése céljából.


A www.nyulunkamunkaert.hu a hírlevélre történő regisztráció során tudomására jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - a felhasználó kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve az erre vonatkozó jogszabályi kötelezettség eseteit. A program hírleveleit a MatrixConsulting Bt. hírlevélszoftverével küldi ki.


A www.nyulunkamunkaert.hu weboldalon a számítógépek internet címei, az IP-címek naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék a felhasználók látogatásait. Ezeket az adatokat, továbbá a regisztrációs adatokat elemezve a www.nyulunkamunkaert.hu a weboldal egyes részeire vonatkozó látogatottsági statisztikákat, felhasználói listákat készít. Ezen dokumentumokat a www.nyulunkamunkaert.hu  összesített és feldolgozott, személyre nem visszabontható, egyedi személyi azonosítókhoz nem kapcsolható formában sem jogosult partnereinek átadni.


A www.nyulunkamunkaert.hu jogosult a regisztrált felhasználónak hírlevelet kiküldeni a megadott elektronikus levélcímre. A www.nyulunkamunkaert.hu nem vállal felelősséget a hírlevelek elküldésének elmaradásából származó semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy bármilyen más kárért (korlátozás nélkül beleértve az elmaradt hasznot is).


A www.nyulunkamunkaert.hu weboldal további weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Ezen további weboldalak tartalmának szerzői joga és a jogi felelőssége ezen oldalak készítőit és/vagy tulajdonosait illeti meg. A www.nyulunkamunkaert.hu nem vállal felelősséget és garanciát ezen további weboldalakon található és ott elérhető anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá az oldalak tartalmának pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentességéért vagy zavartalan működéséért, adatvédelmi megoldásaiért.

NYULÁSZKODJON!

 

Amit a nyúl-
tenyésztés
elkezdéséhez
tudni kell...

 

  

Hiszünk abban, hogy a jó példa ereje esélyt ad sokak felemelkedésére. info@nyulunkamunkaert.hu