A Zika és a Nagyhajmási Szövetkezet által életre hívott munkahelyteremtő és esélyt adó faluközösségi program
Nyúltenyésztés

HÍREK

A börzsönyieknél nem fogy a lelkesedés, teljesülnek a kitűzött célok

2012. április 26-án a Börzsöny Bele-Nyúl nevű nyúltenyésztő közösséghez is megérkeztek a Nyúl-unk a Munkáért program pályázatán elnyert 13 hetes nyulak.

Bővebben »


Az Agrár Iránytű beszámolója Makkoshotykáról

Bővebben »


Ilken már a nyúlszaporulat értékesítését tervezik

A Nyúl-unk a munkáért program a nyolcadik hónapjához érkezett Ilk településen. Az ősszel kapott tenyészállatokra, eszközökre és a takarmányra nagy odafigyeléssel vigyáztak a kiválasztott családok és az ifjú nyúltenyésztők.

Bővebben »HÍRARCHÍVUM »

ALPHA-Vet Kft.

“A magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása” a mottója az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-nek. Az egyik legelső, állatgyógyászati termékeket, állateledelt- és felszerelést forgalmazó cég már oly régóta jelen van a magyarországi piacon, hogy részletes történetünk egészen 1972-ig nyúlik vissza.

A mára már a top 100 legeredményesebb magyarországi szolgáltató között található cégcsoport sikerének titka  saját bevallásuk alapján a szaktudás, a fejlesztés, a kutatás és a bátorság. A 100 százalékig magyar tulajdonú vállalkozás klasszikus állatkórházi gyógyító tevékenysége mellett állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és az állateledel nagykereskedelemben is az egyik meghatározó szereplő.

A 2011-ben alapított ALPHA HOLDING  több mint 400 embert foglalkoztat, a cégcsoport 2010-es árbevétele meghaladta a 10,5 milliárd forintot, az általuk forgalmazott állateledelek, felszerelések száma pedig több mint 30 ezer cikk.

Honlap: www.alphavet.hu

NYULÁSZKODJON!

 

Amit a nyúl-
tenyésztés
elkezdéséhez
tudni kell...

 

  

Hiszünk abban, hogy a jó példa ereje esélyt ad sokak felemelkedésére. info@nyulunkamunkaert.hu